Налага се да използваш дълги и тъмни панталони – колкото по-дълги, толкова по-добре. Не си и помисляш да облечеш къса пола или къси панталонки, които могат да извадят на поглед потокаловата кожа, която толкова умело прикриваш. Искаш ли да промениш всичко това?  Тогава включи тези 5 антицелулитни храни в твоята диета и започни едно ново лято със самочувствие.

#1 Банани

Този плод е един от основните източници на калий. Което предотвратява задържането на течности, което е свързано с появата 2на целулит. Също така, бананите стимулират циркулацията на кръвта, осигурявайки на всички клетки да получат хранителните вештества, от които се нуждаят и помага за премахването на токсините. Всички тези фактори премахват формирането на целулит. Така, че консумирай ги с кисело мляко, мюсли или просто така, ще ти помогнат да се сбогуваш с „портокаловата кожа“.

 

#2 Слънчогледови семки

3Слънчогледовите семки са много подхранващи: съдържат витамин Е, калий, цинк и витамин Б6. Последният е голям съюзник за борбата с целулита, забързва метаболизма, укрепва съединителната тъкан (така предотвратява разпространяването на целулита) и не позволява задържането на течности.

 

 

#3 Джинджифил5

Това растение не само служи за настинка, но и e много използвано за изгарянето на целулита. Това се дължи, че намаля апетита и забързва метаболизма. Благоприятсва храносмилането и подобрява циркулацията. Препоръчително е да се консумира прясно, тъй като има по-благоприятно въздействие.

 

#4 Яйца

7Белъка е несравним източник на протеин и съдържа малко калории и мазнини. Жълтъка, от своя страна съдържа витамини и минерали като цинк и витамини А, Д, Е и Б12. Освен, че са много подхранващи и възпрепятстват целулита да се разпространи, помагат и за свалянето на килограми. Демострирано е в едно изследване в САЩ, където е доказано, че който консумира яйца за закуска, до края на деня достигнатите калории са с 400 по-малко.

 

#5 Розмарин

Розмаринът стимулира циркулацията, затова може да бъде много ефективен за борбата с целулита. Подобрява храносмилането и 8притежава розмаринска киселина, която предпазва увреждането на тъканите от свободните радикали.

Консумирайки тези храни в комбинация с малко упражнения, много скоро ще почустваш разликата.

fashionmix.eu%20