Както на малките, така и на големите им харесва храната да е добре презентирана. Тези идеални и понякога елегантни начини да сервирате плодове на децата са забавни, оригинални, а и също така здравословни. Mного са подходящи за някой детски празник, за да не консумират децата само сладки.

 

22

Можем да използваме ягодите като все едно са чашки пълни с плодова салата. Използвай възможно най-големите ягоди, които успееш да откриеш и ги изчисти отвътре за да можеш да ги напълниш с плодове нарязани на малки парченца. Отрежи малко от долната част на ягодите за да стоят изправени.

 

23

Тези плодове на клечка се приготвят от пъпеш и диня с метални формички, тъй като режат по-добре.

 

24

Салатките от плодове във фунийки са много лесни за приготвяне. За да не омекне фунийката от сокът на плодовете, ви препоръчвам предварително да поставите формичка за кексче от хартия. Можете да използвате плодове с формата на топчица (грозде, боровинки..) или да отрежете други плодове с тази форма.

 

25

За да приготвите тези ягоди пълни с крем, издълбайте ягодите и отрежете малко от долната част за да стоят изправени. Можете да ги напълните със сметана, шоколад, крем или каквото предпочитате. Намажете боровинки със сладко от кайсия и го поставете на върхът.

fashionmix.eu%20