Блясъците за нокти са един аксесоар, който ни позволява да сме на мода, да изглеждаме елегантно и дават живот на нашето облекло с цветовете, които следват тенденциите на модата и красотата.

В днешно време метализираните блясъци за нокти са привлекли вниманието на всички. без значение какви са. Но един неповторим цвят се задържа за да се превърне във фурор този сезон.

Не пропускай най-добрите медни блясъци за нокти в продължението!

 

2

The Full Monty на Butter London

Марката  “Butter London  винаги следва новите тенденции на блясъците. Тяхният блясък „ The Full Monty “ е метализиран цвят между златно и медено, идеален за да изглеждате елегантни и ексцентрични.

Цвят крещящ, но атрактивен, който се придържа към земните тонове и стои добре на всяко облекло.

 

 

Flare на Orly3

Блясъкът Flare “ на марката „Orly е един отличен цвят за да блестите този сезон, също така предлага едно преливане на супер атрактивни и оригинални тонове за да изглеждате добре този сезон, по който и повод да е.

 

 

Electrify на China Glaze4

Гланцовете с блясък също ще присъстват този сезон. Ако искате един оригинален гланц, крещащ и с много блясък “ Electrify на China Glaze“ е един добър избор.

Забавно и на мода, комбинирай два цвята: червено и медено и можеш да го използваш за да дадеш живот на твоя тоалет за всеки ден или да го пазиш за специални случаи.

 

 

Copper на RGB5

Както казва неговото име „Copper“, или медено на български, на марката „RGB“ е един голям пример, че меденият цвят за нокти е на мода. Крещящ цвят, оригинален и много вълшебен, предлага един блясък и метализирано, което стои много добре на този тип цвят.

 

 

Two Cents на Sonia Kashuk6

Подобен на Copper на RGB, Two Cents  на Sonia Kashuk предлага медено металик с блясък, които привличат вниманието към вашите нокти. Един цвят, който ви позволява да комбинирате различни цветове и с който няма начин да не изглеждате добре.

 

 

Physical Attraction на Deborah Lippmann7

Ако искаш медено и блясък, неможеш да пропуснеш гланцът Physical Attraction на Deborah Lippmann. Струва си да го имаш за един специален случай, за някое нощно парти, сватба или да излезеш с приятелки.

 

fashionmix.eu%20