Изгаряш от желание да имаш един интимен момент с твоят партньор, но те е срам да вземеш ти инициативата за да не изглеждаш толкова отчаяна. За капак на всичко, всеки път, когато имаш сексуален контакт, всичко се разпада, когато разкриеш малко стрии на дясното си бедро или малко целулит на лявото си бедро.

 

Стига вече! Не се оставай на тези незначителни факти да провалят един уникален момент. Не пропускай тези съвети за да подобриш сексуалната си връзка. Ако си имаш приятел, приложи ги колкото се може по-скоро, а ако си необвързана, ще са ти от полза за в бъдеще.

Осмели се. Клучово за да имаш задоволителен сексуален живот е да се оставиш по течението. Ако през цялото време се притесняваме за нашите икономични проблеми, за работата или за учението, никога няма да можем да имаме интимни моменти с нашият партньор. Не мисли поне един час за всички проблеми и ще видиш, че си е заслужавало.

Чуствай се секси. Коя жена няма поне един комплекс с някоя част от своето тяло? Ако само мислим за целулита, стриите или дори един малък белег на гърбът, ни изчезва целият ентусиазъм. Ако твоята полувинка не се вглежда в тези детайли, можеш да се облечеш по-секси от обичайното за да запалиш страста: облечи си едно хубаво бельо, сложи си малко грим. Не само, че ще изглеждаш по-привлектелна за него, но и ти самата ще се чустваш по-сигурна.

Бъди спонтанна. Страхотно е, че искаш да експериментираш нови неща, но не им давай пишност като разказваш на твоята половинка с детайли за тях. Изненадай го с действия! Ако неговият момент е през вечерта, остави се без да мислиш за часът: ако трябва да трае цяла вечер, така да бъде.

Започни първа, вземи инициатива. Защо да чакаш той да  прави всичко? Защо да чакаме той да ни покани в спалнята? В ХХI век сме! Също така, на него ще му хареса за вземеш инициативата ти. Напиши му съобщения с хот текст през целият ден за да се прибере подготвен.

Късмет!

fashionmix.eu%20