Мислиш ли, че е невъзможно да имаш приказна коса като на знаменита личност без да ходиш на фризьор? Разбира се, че не! Не е необходимо да харчите пари по професионалисти. Само е нужно да запомниш триковете, които съм ти оставила.

Повече обем: Естилистите винаги търсят начин за да използват своята „стара любов“: сега ролките за коса се връщат отново на мода. Те са най-добрият съюзник за да получиш обем. За него, наведи си главата и започни от врата да навиваш ролките, минавайки в същото време със сешоара, топлината ще помогне за по-бързото навиване.

Натурално спусната: За случаен look е нужно да напръскате косата от метър разтояние със спрей. Така остава гладка и нежна цялата коса и отворените краиша се прикриват.

Точно на време: Когато трябва да направят промяна на look в последният момент стилистите „пришиват“ коса на звездите. Направи го сама: Ако твоята коса е много фина и изтънена, избери чичури с цвят сходен на твоят.

Нежна и блестяща: След като си изсушиш косата, нанеси крем за сресване върху дланите си и мини по външната част на косата. Вместо да я наелектризираш с гребенът, можеш да постигнеш един блестящ завършек.

Без контрол: Фризьорите главно се борят с наелектризираната коса. За да контролираш този проблем, сложи малко вакса за коса върху страра четка за зъби и после втрий в косата си за да я подчиниш.

Подсигури падналите кичури: Замени твоята стара гумена ластичка с друга по-закачлива версия. Фибичките и брошките с цветя, които са супер големи прибират косата и и придават секси завършек.

Зашеметяваща на плажа: Ключът на известните да си придадът look surfer е използването на вакса за коса за да постигнат лъскав ефект на своята коса. За да изглеждаш като тях, нанеси ваксата върху суха коса и след това с пръсти я разпилей.

fashionmix.eu%20