Мразиш косата си? Ако е така, не си права. Косата е рамката на лицето и говори много за теб като човек и хубавото е, че можем да я променим, обновим или да я боядисаме розова, ако искаме.

Но разбирасе, да имаш перфектна коса може да бъде много трудно и скъпо. Хубавото в случая? Днес за всяко нещо разчитаме на фризьора, било за къдрене, за миене на косата, за сушене…достатъчно, запретни ръкави и направи това, което ще ти споделим.

1-ви Въпрос: Винаги, когато ми правят brushing във фризьорският салон издържа повече, а когато го правя аз в 1къщи се разваля на момента. Какво да направя за да издържи повече?

Отговор: Правило номер 1, раздели косата на пластове и взимай по тънки кичури, така ще имаш по-голям контрол над косата си. Но внимавай, преди да започнеш прическата се препоръчва да използваш шешоар със специална представка, както е показано на снимката.

 

2-ри Въпрос: Харесва ми да съм с права коса, но косата ми е чуплива. Затова ми се накъдря много лесно, когато вали. Как да разреша този проблем?

Отговор: Продуктите anti frizz (срещу накъдряне) са отговора на този тип проблем. Днес, тяхтите формули са много напреднали и са направени да възстановят фибрата на косата, премахват начупването и помагат да се запази гладка и права косата. Най- предпочитаните в наши дни са във вид на серум.

 

3-ти Въпрос: Мия си косата всеки ден за да избягвам омазняването на корените. При всички случаи, не успявам да го премахна. Какво трябва да направя?

Отговор: Едно важно правило е да не се слага балсам или маска за коса на корените. Само нанасяйте от средата към върховете, в противен случай се омазнява още повече. Запомни, че ако ползваш неутрални продукти ти помага да избегнеш този нежелан ефект.

fashionmix.eu%20