Всички знаем, че добре гримирани може да бъде малко досадно и което е вярно, че може да направи голяма промяна. Не е важно дали си от тези, които обичат цветовете или от тези, които ги избягват, estilo nude  ще те накара да изглеждаш страхотно за всякакъв случай.

„Nude“ означава „гол“ на английски, а това, което имаме в предвит е простичко и натурално, което е модно в make uр днес. Може да изглежда странно, но да се гримираме и да изглежда, че не сме в действителност е перфектно за всички случаи. Ще изглеждаш свежа, естествена и неустоима. А в продължението ще ти дадем повече информация как да го направиш по най-добрият начин.

Нанеси хидратиращ крем или серум за да подхраниш кожата и да изглежда по-свежа. След това една основа лек или матиращ фон дьо тен, с възможно най-близкият цвят до този на твоята кожа. Ако имаш тъмни кръгове, пъпчици или други несъвършенства, които трябва да прикриеш, нанеси неутрален коректор.

Ведъж нанесена основата от фон дьо тен идва ред на очите, които ще подчертаем с палитра от неутрални сенки: бежов цвят, ванилия, слонова кост, загоряло или сиво „гълъбово“ ще бъдат твоите съюзници. Първо нанеси светлите сенки, които си избрала по целият клепач, както на подвижната част, така и под дъгата на веждите. Най-добрият начин е от вътрешната към външната част следвайки натуралните означения на окото и разсейвайки добре цветът.

Върху подвижната част на клепача можеш да избереш други неутрални сенки съгласувани с първите или малко прозрачен блясък. Накрая нанеси черна или кафява сприрала за мигли, която е важна за този тип грим. Можеш да го направиш на целите мигли или само в края на миглите за да избегнеш пренатрупване.

После идва ред на ружът. За да разбереш, къде е най-точното място за да го нанесеш, погледни се в огледалото и се усмихни. Нанеси малко, точно там на централната част на твоите страни, които са повдигнати от усмивката и разсей добре с кръгови движения.

Последни щрихи, устните. Нанесете малко гланц с натурален цвят или ако сте от тези, които немогат без червидо, да бъде с цвят възможно най-близък до твоят тен.

fashionmix.eu%20