Харесва ли ти дългата коса? Ако твоята коса е средно дълга, но това, което искаш е дълга конска опашка, не е нужно да чакаш месеци за да го постигнеш. С един простичък трик ще постигнеш обем на твоята конска опашка и така ще изглежда няколко сантиметра по-дълга и по-буйна.

Така можеш да блеснеш на някой празник, парти с приятелки или просто да отидеш на работа. А най-хубавото е, че ще ти отнеме само няколко минутки. Всички ще те питат, кога ти е пораснала косата!

 

По-дълга конска опашка, стъпка по стъпка

1-ва стъпка

На суха коса, раздели цялата коса на две части по хоризонтал. Горната хоризонтална част да е по-голяма от долната хоризонтална част.

2-ра стъпка2

Хвани горната част и я завържи на конска опашка с ластичка. Опитай се да не бъде прекалено ниска, а да е в горната част на главата.

3-та стъпка

Остави на страна горната опашка и завържи долната част от косата отново на конска опашка, която да е над врата и точно под горната опашка.

4-та стъпка

Организирай така завързаната горна част, че да се слее с долната по-малка опашка, създавайки илюзията, че е една дълга опашка.

Този трик функционира още по-добре, ако имаш много дълга коса, но също така можеш да го постигнеш с всяка дължина на косата, движейки конската опашка отдолу нагоре. За да постигнеш още повече обем можеш да разрошиш горната част на опашката или да добавиш някоя къдрица за да смесиш опашките.

Как ти изглежда този трик за да постигнеш по-дълга конска опашка? Пробвали го вече? Разкажи ни чрез коментар.

fashionmix.eu%20