Голяма част от жените не са доволни от вида на косата си. Защо? Никой не знае. Тези, които имат права коса желаят да имат къдрици, а тези, които са с къдрави коси мечтаят за права коса. Но има нещо още по-лошо: чупливата коса. Този тип коса, която е между права и къдрава и много пъти е трудна нейната поддръжка.

Чупливата коса е без съмнение проблем за много и може в края на оформянето на прическата косата да изглежда или недоизправена добре или с лошо направени къдрици. Но истината е, че това са само митове. Начупената нежна коса изглежда много секси и ти дава натурален look. Да постигнеш да изглежда добре чупливата коса може да изглежда трудно, но днес ще ти покажа някой трикове.

Първо, напръсквай, когато косата е влажна със спрей за обем. След това изсуши косата със сешоар, използвайки кръгла четка. Не се притеснявай, ако изглежда изправена, за кратко време ще се начупи.

Ключово: За да имаш този look, трябва да постигнеш големи извивки и добре подвижни по дължината на цялата коса. Горната част на косата трябва да се запази изправена за да падат по-добре вълните. Как се постига този ефект? Веднъж като косата е изсъхнала, вдигни няколко различни кичура с ръка и бавно оставяйки ги да падат ги напръскай със спрей. Така ще изглежда с повече обем.

Последни щрихи: Раздели косата на две части и увърти всяка една половина по отделно за няколко секунди за да постигнеш повече чупки. Спреят помага чупките да се формират по-барзо. Също така помага да се фиксира прическата за по-дълго време и без съмнение чупките си отиват на своето място.

Идеална за: Тази прелъстителна и натурална прическа е перфектна за всеки случай. Идеалният look както за през денят, така и за през вечерта, както да отидете на разхотка из парка, така и за парти или романтична среща.

fashionmix.eu%20