В древността, бременните жени са носели дрехи, с които са изглеждали не толкова добре. Днес можем да открием в магазините многобройни възможности от дрехи за бременни, с които можем да изглеждаме и да се чустваме добре. От момента, в който влезем в бременноста до края на бременноста.

Как да изглеждаме добре по време на бременноста

Можем да кажем със сигурност, че коремчето е на мода. Много дизайнери потвърждават, че дрехите, които са се изпозвали в 2древноста, за много време са били традиционни дрехи за бъдещата майка и са я правили да изглежда по-голяма. Един добър пример за тоалет в този момент е използването на памучна блуза по тялото с гънки около вратът в тамен цвят или дискретен, както е показано на снимката.

Ако си решила да използваш свободни блузи, ти препоръчвам да добавиш едно коланче над корема, изглежда невероятно. За лятото препоръчителното за бременни са памучните рокли с наситени цветове или щампи, но да са малки щампите, в противен случай ще те направят да изглеждаш по-голяма.

Много e важно, винаги да изпозваш сутиен за да поддаржа гърдите ти които са в процес на разтеж. Ще се нуждаеш да купиш различни през целият период на бременноста. Сега е моментът, когато можеш да изпозваш различни деколтета, за да изглеждаш прекрасно.

Панталоните, които използваш трябва да се адаптират към твоята фигура. А полите да изтъняват фигурата (с едно боди) и да са по тялото. Кам това прекрасно облекло можеш да добавиш една дълга желетка. Облеклата, които избираш могат да бъдат с деколте във формата на „v“ или заоблени.

fashionmix.eu%20