Преди, един поглед между двамата беше мълниеносен, най-малкият физически контакт беше едно сигурно начало за един ден изпълнен със страстни преживявания и не минаваше ден, в който да не сте заедно. Сега, дори и не се поглеждат и по-месец нямате сексуални отношения…

Какво стана? Изчерпа ли се любовта? Вече не го привличам както преди?

Не, не е това. Понякога е от ежедневната рутина, скуката, липсата на мотивация са факторите, които погасяват страста между една двойка. Но не трябва да се примиряваме: ако искаш да върнеш онези hot моменти, които толкова ти липсват, ще ти покажа как да запазиш страста във вашата връзка.

Съживете физическият контакт, в леглото и извън него. Не мисли, че жените са единствените, които имат нужда от внимание и нежност. Мъжете също! Един начин да го покажеш е чрез физически контакт: да не липсват, целувки, милувки и прегръдки.

Бъди прелъстителна. Колкото и години да са една двойка заедно, тайната за запазването на страстта е да се върне сензацията наКак да запазя страста в моят партньор-всичкозанея привличането от първите дни. Усмихвай му се, гледай го в очите, обличай се по-секси от обичайното, покажи му твоето желание. Бъди „лоша“! Това ще повиши твоето самочуствие, а него ще го подлуди.

Бъди чуствителна към нуждите на твоят партньор. Една от причините поради, която много двойки нямат интимни моменти е защото единият или двамата не се чуства/т задоволен/и. Попитай го какво му се прави, кажи му какво ти се иска на теб, споделете вашите фантазии. Една добра комуникация е основното за подобряването на сексуалният живот между двама.

Бъди отговорна към теб. Ти самата чустваш ли липса на желание? Ние жените понякога чустваме затруднение да получим оргазъм и това е наша отговорнос. Вземи инициативата в свои ръце и кажи без да бъдеш срамежлива какво желаеш.

Наруши твоята рутина. Рутината е основният враг на страста. Затова нещо толкова просто като да избягаш от нея е решението. Отекчени от това да сте винаги вкъщи? Излезте да разпуснете на една романтична вечеря, гледайте един филм и после..не се прибирайте, отидете в един хотел. Вместо да правите секс в леглото, пробвайте на други места вкащи: в двора, кухнята, хола…в крайна сметка, чуствай се свободна и без задръжки.

fashionmix.eu%20