Шоколадовите яйца вече са по витрините и многобройни зайчета започнаха да скачат из града. Великден е все по-близо. Затова трябва да започнем да мислим за най-добрият начин да го посрешнем и как да декорираме къщата за Великден.

 

 

2

Занаятчийски яйца

Ако търсиш някой аксесоар за да декорираш твоето великденско дърво, тези занаятчиски яйза ще ти дойдат добре. Със своят нежен цвят и характерни петна ще стоят много натурално на този ден.

 

3

Топки tissue

Искаш нещо по-оригинално? Как ти се струват топчиците tissue? Тези невероятни аксесоари ти предлагат безброй възможности за декориране. В този случай можеш да купиш само една и да я поставиш в центъра на масата. Също така имаш възможноста да купиш много и да окрасиш цялата къща.

 

5

Празнични знаменца

Тези знаменца са идеални за да създадете празнична среда. Не подценявай това, че са толкова обикновенни, в тях също се крие красота. Не го мисли! Твоите гости ги обожават!

 

 

7 

Прозрачно яйце

Какво ще кажеш да направиш този ден незабравим с едно гиганско яйце? С това яйцевидно мехурче можеш да го направиш. В него можеш да поставиш това, което те радва: приятни фрази, шоколадови яйца, плюшени играчки (зайчета)…

 

8

Венец от яйца и цветя

Ако искаш да кажеш „добре дошли“ на твоите гости по много оригинален начин, купи си такъв венец или сама го изобрети и го постави на входната врата.

 

9

Свещи

Нуждаеш ли се от един аксесоар, който да освети масата на Великден? Тогава си купи специални свещи за празника. Зайчетата ще озарят лицата на твоите гости. Много са подходящи за този случай.

 

10

Зайчета от вълна

Декорирай твоята къща за Великден с тези платени зайчета и ги остави да зарязят гостите със своята свежест и оригиналност. Тези животинки са много атрактивни за най-малките в семейството. Така, че…отпразнувай Великден с тях!!

Това са само някой от възможностите за окраса на Великден. Надявам се, че са ви харесали и сте открили някоя идея в тях.

fashionmix.eu%20