Пролетта е един е най-красивият и радващ сезон от годината. Ако искаш декорацията в твоята къща да е в тон с приближаващият сезон, ще се нуждаеш от идеи за да декорираш своят дом по случай идващата пролет.

 

Как да декорираш банята и кухнята за пролетта

Син цвят

Синият цвят е перфектен да посрешнете идването на пролетта. Този цвят е много модерен тази година, но ако не ти харесват бляскавите цветове, можеш да използваш по-тъмен тон за твоята баня. Този цвят за баня е перфектен, тъй като осветява и прави така, че малките бани да изглеждат по-големи.

Зелено и бяло

Зеленото без съмнение е най-характерният цвят за посрещането на идващата пролет, тъй като стеблата на цветята и листата им са в този цвят. Докато бялото е контрастно и дава светлина на всяко място. Направи така, че кухнята ти да излъчва пролетно настроение и да елегантна комбинирайки бяло и зелено.

 

2

 

Цветя

Една добра идея за да декорираш твоят дом тази пролет е да сложиш бели цветя, тъй като със своите зелени дръжки правят перфектна комбинация.

Лимони

На масата в кухнята постави една бяла купа с лимони, още един натурален детаил.

 

Как да декорираме холът и трапезарията за пролетта

Розовото е един пролетен цвят, който имат повечето цветя в началото на този сезон. Един хол с розови стени в комбинация с паркет в цвят „мляко с кафе“ и бял таван, са перфектната комбинация да декорираш своят дом за през пролетта.

Какво по-хубаво от един жив и топъл цвят, жълтото. За да можеш да декорираш столовата в жълто използвай различни принадлежности: един букет с големи жълти цветя, столови подплатени в жълто, рамките на картините да са в цвят жълто, декорациите по стените в цветове жълто и оранжево ще направят да изглежда трапезарията невероятна с идването на пролетта.

 

Съвети за да декорираш през пролетта

-В спалнята комбинирай силни цветове като поставите един юрган на червени квадрати (например), контрастен с бяло или синьо. За стените нежните цветове са най-добрият избор, дават повече елегантност на стаята без да махат ефекта на живите цветове.

- Постави цветя на всички места, където можеш. Не се ограничавай само с един цвят, лилавите, виолетовите, оранжевите, розовите и бели цветя, са които най-добре се комбинират за да направят да изглежда твоята къща пролетна.

 

3

 

- Старите мебели, които вече не използваш, пребоядисай ги за да им дадеш нов живот. Така не е нужно да харчиш още пари за да купиш нови и можеш да гледаш на тях като икономично подновени.

- Можеш да поставиш щамповани тапети.

 

Запомни, че тези идеи за да декорираш твоят дом за през пролетта са само някой възможности, които могат да ти помогнат. Използвай въображението си и се забавлявай докато превръщаш твоят дом в най-приятното кътче за живеене.

fashionmix.eu%20