диета-всичкозанеяТази диета обещава да свалите много бързо излишните килограми. Има много подобни диети, които се предават от уста на уста и по-голямата част от тях не само, че не са доказани научно, но и могат да бъдат опасни за нашето здраве.

За щастие не всички са такива, има много диети от този  тип, които са направени от професионални диетолози и са много ефикасни. Важно е да знаете, че не винаги е добре за здравето да свалите излишните килца по който и начин да е.

Тези диети трябва да се спазват благоразумно, тъй като можем да отслабнем по много грозен начин: да загубим мускулна маса и течности и да запазим мастна тъкан там, където не трябва.

Също трябва да знаем дали искаме да отслабнем от естетическа гледна точка или е по здравословни причини. Защото има диети за всяка една от двете вричини и за всеки човек, зависещи от начина на живот, който води даденият индивид, годините, вкусовете му и от икономичните му възможности.

Тази бързо отслабваща диета се базира на шест дневни хранения. Позволява подправянето на салатите със сол и всякакъв вид плодове. Трябва да се приема много вода, от литър и половина до два литра дневно и се преворъчва реализирането на физическа активност най-малко по 30 минути дневно.

Много е важно да не се прескача нито едно от шесте хранения. Препоръчително е да не се следва една диета повече от една седмица и да се консултирате с диетолог преди да започнете каквато и да е диета.

 

Диета за бързо и здравословно сваляне на килограми

Закуска:

- една чаша чай с или без обезмаслено прясно мляко

- две сливи

- една чаша сок от портокал

 

Предиобедна закуска:

- една праскова

 

Обяд:

- зеленчуков бульон

- една порция салата

- диетично желе или кисело мляко

 

Следобедна закуска:

- две кивита

 

Втора следобедна закуска:

- една чинийка пъпеш или диня

 

Вечеря:

- една чинийка интегрален ориз

- диетично желе или кисело мляко

 

Други диети..

fashionmix.eu%20