Стените в нашите къщи са ключова стъпка в декорацията. Никога не бива да ги забравяме и оставяме празни. Да ги увеличим зрително е много важно, затова ви даваме като пример да използвате огледала, но също така и картини, метални пластинки или какъвто и да е предмет за декорация, който може да се закачи, са крайно необходими за да направят/превърнат вашата къща „изпълнена с живот“. Тайната за да декорирате по най-подходящият начин стените, е асиметрията между предметите, изглежда по-хармонично (въпреки, че не са подредени в строго определена линия).

Както вече казахме, никога не бива да оставяме празни стените, защото са ключова стъпка в декорацията. Също така, освен с картини или огледала, можете да ги направите по-приятни и с други предмети.

Важното е да бъдат в синхрон обектите един с друг и разбирасе да не забравим да поставим в рамки снимките на най-любимите за нас хора.

 

Картини и пластинки.

Цветът, с който искате да боядисате стените, трябва да зависи от цветът на картините, които ще поставите. Опитайте се цветовете да са в тон. Неутралните тонове и сивите цветове винаги са подходящи за всякакъв вид произведение на изкуството. Удачно е да оставите едно и също място между картините или предметите, както по дължина, така и по височина. Ако ги поставите вертикално,  ще изглеждат по-високи. В обратният случай, ако ги поставите хоризонтално, по-дълги.

Това, което ви препоръчваме преди да поставите катрините, е да направите измервания за да знаете, какъв ще бъде крайният резултат.

Както знаем всеки има различен вкус, така, че изберете това, което на вас ви изглежда по-удачно и ще ви накара да се чуствате в хармония с вас самите.

fashionmix.eu%20