Много пъти трябва да излезем, когато сме уморени или набързо за среща или по работа и незнаем как да си направим косата. Започваме да се изнервяме и изпадаме в паника. Идеята е да ви помогна да избегнете това и да решим проблема с тези лесни и бързи прически, които са много практични и ще те направят да изглеждаш страхотно.

Ако твоята коса е дълга и права, лесният начин да и направиш прическа е да вземеш косата и да я завъртиш за да направиш като охлювче или на кок в долната част. Можем да използваме за завършек брошка или друго бижу за коса.

Също така можем да вземем преден кичур, да го навъртим и обиколим цялата глава и прикрепим в горната част на главата. Сега е ред да захванем останалата част от косата с ластичка и да я прикрепим с фибички.

Ако желаеш преди да направиш прическата можеш да загрееш пресата и да я използваш за зоните, които мислиш, че имат нужда. После нанеси лак за коса и пяна, които ще ти помогнат да задържиш косата точно там, където желаеш.

7

 

Друга възможност е да направим опашка в горната част, можем да допълним прическата с венче или друг вид подходящо бижу за коса. Можем да разрошим малко опашката или да я накъдрим за да има повече обем.

8

 

Ако предпочитате нешко малко по-класическо, можеш да захванеш малко коса в горната част и ако желаете остави два свободни чичура, които да падат от двете страни. Идеята е не да сложем бижу, с което да захванем опашката отзад, а да я захванем с фибички дискретно.

9

Тези са едни от най-практичните прически, които могат да те спасят в даден случай. Имай на предвид, че за всяка прическа трябва да използваш лак за коса или друг фиксиращ продукт.

fashionmix.eu%20